​Sandbelægning

​Vi tilbyder et bredt udvalg indenfor sandbelægninger.


Pergidan RT (6-9mm)

​Beskrivelse​

Pergidan RT er et polyuretanbaseret trekomponentsystem til gulvbelægning. Produktet udlægges i tykkelser på 6 eller 9 mm.

Anvendelsesområde

Pergidan RT er udviklet specielt til anvendelse inden for levnedsmiddelindustrien til overflader, der kræver høj kemikalieresistens og overflader, der udsættes for varmt vand og damprensning. Pergidan RT er også egnet inden for andre industrier, hvor der kræves høj kemisk og termisk resistens.


​Pergidan STB (3-5mm)

​Beskrivelse​

Pergidan STB er en sandbelægning, der består af tokomponents epoxy og polyuretanindfarvet sand til tykkere belægninger. Den kan fås i to skridsikre strukturer. Standardtykkelse fra 3 mm til 5 mm.

​Anvendelsesområde

Pergidan STB er en slidstærk og holdbar belægning til de virkeligt krævende miljøer. Muligheden for at påføre belægningen i et tykt lag samt de forskellige skridsikre strukturer gør Pergidan STB velegnet i såvel tør som våd tung og meget tung industri såsom værkstedsindustri, på truckgange, i levnedsmiddel- industrien, træmasse- og papirindustrien, automobil-industrien etc.


Pergidan STB Compact (2-4mm)

​Beskrivelse​

Pergidan STB Compact er en sandbelægning af tokom-ponents epoxy og polyuretanindfarvet sand. Lægges i tykkelser på 2-4 mm.

​Anvendelsesområde

Pergidan STB Compact er egnet i både tørre og våde miljøer med tung trafik og krav om stor slidstyrke og slagfasthed, f.eks. i værksteder, truckgange, levnedsmiddelindustrien, storkøkkener, træmasse- og papirindustrien, automobilindustrien, parkeringshuse og varehuse.
(Pergidan STB Struktur vælges, når der ønskes en ekstra stor skridsikkerhed.


Pergidan STB Struktur (2-4 mm)

​Beskrivelse​

Pergidan STB Struktur er en sandbelægning af tokomponents epoxy og polyuretanindfarvet sand. Lægges i tykkelser på 2-4 mm. Pergidan STB Struktur vælges, når der ønskes en ekstra stor skridsikkerhed.

​Anvendelsesområde

Pergidan STB Struktur er egnet i både tørre og våde miljøer med tung trafik og krav om stor slidstyrke og slagfasthed, f.eks. i værksteder, truckgange, levnedsmiddel-industrien, storkøkkener, træmasse- og papirindustrien, automobilindustrien, parkeringshuse og varehuse.

Pergidan STB Struktur, der har en højere grad af skridsikkerhed, er især velegnet i våde miljøer med tung trafik, hvor der ønskes ekstra skridsikkerhed.