Polyurethan ​

​Vi tilbyder et bredt udvalg indenfor deckshield belægninger​


Pergidan ED Eksponerede dæk (3 mm)

Beskrivelse​

Pergidan ED er en, fleksibel polyuretanbaseret belægning til parkeringshuse. Pergidan ED giver eksponerede dæk i parkeringshuse en indfarvet, UV-resistent, revneoverbyggende og vandtæt slidflade.

​Anvendelsesområde

Anvendes verden over med det formål at gøre parkeringshuse pænere at se på, gøre gulvene vandtætte og reducere støj. Pergidan ED gør parkeringshuse lysere og mere sikre for brugerne. Pergidan ED egner sig både til renovering af parkeringshuse og nybyggeri.


 

Pergidan HD Heavy Duty (3 mm)

​Beskrivelse​

Pergidan HD er en, fleksibel polyuretanbaseret belægning til parkeringshuse. Med Pergidan HD opnås en indfarvet, UV-resistent, revneoverbyggende og vandtæt slidflade til overflader, der er udsat for tung trafik, såsom ramper og lasteramper.

​Anvendelsesområde

Anvendes verden over med det formål at gøre parkeringshuse pænere at se på, gøre gulvene vandtætte og reducere støj. Pergidan HD gør parkeringshuse lysere og mere sikre for brugerne. Pergidan HD egner sig både til renovering af parkeringshuse og nybyggeri.


 

Pergidan ID Etagedæk (2mm)

​​Beskrivelse

Pergidan ID er en fleksibel polyuretanbaseret belægning til parkeringshuse. Med Pergidan ID opnås en indfarvet, revneoverbyggende og vandtæt slidflade til eksponerede dæk i parkeringshuse.

​Anvendelsesområde

Anvendes verden over med det formål at gøre parkeringshuse pænere at se på, gøre gulvene vandtætte og reducere støj. Pergidan ID gør parkeringshuse lysere og mere sikre for brugerne. Pergidan ID egner sig både til renovering af parkeringshuse og nybyggeri.


 

Pergidan Linemarker QD

​Beskrivelse​

En enkomponent opløsningsmiddelbaseret højtfyldende maling til linjemarkering.

​Anvendelsesområder

Anvendes til parkeringshuse og til overflader, som skal adskilles. Pergidan Linemarker QD hæfter godt på de fleste underlag såsom træ, stål, beton og vores Polyurethan-system.