Hvem er vi?

Lynge - Manden med Planen

Når du ringer til os, så er det Lynge du får fat på! Han er manden, der tager ud og inspicerer gulve, overflader og arealer - og har gjort det i mange år. Er du til god værkstedshumør? Så vil du elske at få Lynge til at lægge gulv. 

Tobias - Professionel gulvlægger

Æblet falder ikke langt fra stammen. Tobias træder i sin faders fodspor og med en sko-størrelse på 45, så fylder han nemt de sko ud! Tobias er med til at holde hjulene kørende hos Pergidan, og har været med siden han blot var 16 år. 

Charlotte - Kommunikation på højt plan

Charlotte sørger for at holde et vågent øje - især med stavefejl. Hun arbejder nemlig med kommunikation og sørger for, at der kommer opslag op på Facebook. Charlotte har aldrig lagt et gulv, derimod kan hun trylle med ord, så enhver kan forstå budskabet. 


Hvorfor os?

Hos Pergidan har vi mere end 40 års erfaring inden for fugefri gulvbelægning. Vi udfører opgaver af enhver art både inden for erhvervs- og privatsektoren. Vi er altid parate med professionelle råd og vejledning, så du trygt og sikkert får valgt netop dén gulvløsning, som er bedst for dig.

​Vi er et kvalitetsbevidst og professionelt team. Vi uddanner og dygtiggør løbende vore medarbejdere, og er altid på udkig efter nye spændende gulvløsninger, til gavn for vores kunder.

​Vi kan tilbyde en af de største ekspertise i branchen, vi har i over 40 år udført fugefri, slidstærke og dekorative epoxybelægninger til gulve og vægge i lokaler med stor belastning, både kemisk og mekanisk; på fabrikker, sygehuse, butikker, skibe og industrier samt private hjem.

​Vi har kapaciteten til at håndtere din gulvbelægning. Ingen opgave er for stor, for lille eller for speciel!