El afledende belægning

Vi tilbyder et bredt udvalg indenfor el afledende belægning


​Pergidan ESD SL (2,5mm)

Beskrivelse​

Pergidan ESD SL er et elafledende tokomponents, epoxy-baseret gulvsystem, der er tilsat et specielt udvalgt fyldstof. Med Pergidan ESD SL opnås en glat, ensfarvet overflade med en tykkelse på ca. 2,5 mm.

​Anvendelsesområde

Pergidan ESD SL anvendes i miljøer med tung og intensiv trafik, hvor der kræves afledning af statisk elektricitet, f.eks. hvor der arbejdes med følsomme elektroniske komponenter samt i renrumsmiljøer. Også velegnet i miljøer, hvor der arbejdes med gas, opløsningsmidler og sprængstoffer samt i lokaler, hvor der er risiko for støveksplosioner.


 

​​Pergidan ESD STB Compact (3mm)

​Beskrivelse​

Pergidan ESD STB Compact er et elafledende, tokomponent, epoxybaseret gulvsystem. Pergidan ESD STB Compact giver en skridsikker overflade. Udlægges i en tykkelse på ca. 3 mm

​Anvendelsesområde

Pergidan ESD STB Compact anvendes i miljøer med tung og intensiv trafik, hvor der kræves afledning af statisk elektricitet, f.eks. hvor der arbejdes med følsomme elektroniske komponenter eller i renrumsmiljøer. Også velegnet i miljøer, hvor der arbejdes med gas, opløsningsmidler og sprængstoffer samt i lokaler, hvor der er risiko for støveksplosioner.